Fyll i det obligatoriska fältet.
sv
  • Paulin Security

Företaget, verksamheten

Paulin Security utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och utrustning för säker och effektiv kontanthantering, vilket i första hand innebär att vi vill skydda butiken och butikens personal mot rån. Dessutom levererar vi utrustning för att säkra, effektivisera och förenkla butikens kontanthantering samt skydda stöldbegärliga varor mm. Paulin Security är numera en del av Profsafe AB.

Profsafe AB är en totalleverantör med allt från säkerhets-, dokument-, värde-, kläd och nyckelskåp till brandklassade och inbrottsfördröjande skåp.  Vi har en helhetslösning, där vi förutom produkterna också erbjuder rådgivning, installation, utbildning och service.

Vår målsättning

Paulin Security är ett specialiserat men ändå heltäckande företag så att du som kund bara har en leverantör som täcker hela ditt behov för säker och effektiv kontanthantering, skalskydd samt organiserad förvaring i butiken , på kontoret och i personalutrymmena.

Korta fakta

Företaget startades 1988 och är numera en del av Profsafe AB med en omsättning på bortåt 60 miljoner kronor. Huvudkontor, lager och utställning i Anderstorp och försäljningskontor med utställning i Stockholm.

Vår ambition

För att löpande kunna anpassa våra produkter rätt till kundens behov och rutiner är vår ambition att alltid arbeta nära vår kund. Företagets ägare arbetar aktivt i bolaget vilket ger korta beslutsvägar med snabba beslut till gagn för våra kunder.